Social campagne: boost je bereik & conversie!

 

Als jouw item op televisie is verschenen, wil je natuurlijk het maximale uit dat moment halen. Daarom eindigt dat wat we doen, niet alleen met deelname aan het programma. Wij bieden daarnaast ook verschillende mogelijkheden aan, om via social media extra aandacht te geven aan jullie deelname.

Zo kan jouw bedrijf op een zeer eenvoudige manier de zichtbaarheid van de organisatie – ook online en voor een langere periode – een flinke boost geven.

Om meer zichtbaarheid en meer conversie te genereren hebben wij een drietal pakketten opgesteld.

In alle pakketten selecteren onze social advertising specialisten, de voor jullie meest relevante doelgroep, op basis van jullie input.

Kies jouw social promo-pakket

Elk pakket bevat slim ingezet advertentiebudget om jouw item te promoten. Vanaf pakket Plus, ontvang je ook een – op maat gemaakte teaservideo van zo’n 15-20 seconde -, die sterk inzetbaar is via alle socials.

Hoe werkt het dan precies?

Samen met onze programmacoördinator, wordt er besproken of je via social media meer bereik en/of conversie wilt realiseren rond jullie programmadeelname, en welk pakket het meest aansluit op deze behoeftes.

Onze social advertising specialist selecteert vervolgens, in samenspraak met jou, de juiste doelgroep, maakt de campagne op en promoot jouw item via de best converterende kanalen. Uiteraard krijg je na afloop een rapportage van de gerealiseerde effecten.

Jouw organisatie in de spotlights

Met het inzetten van een doordachte social campagne, zorg jij – naast TV, óók online – voor overtuigende zichtbaarheid van jouw organisatie.

Als de social campagne loopt, ontvang je het losse TV-item van ons, maar zal het item of de teaser daarnaast ook via onze eigen kanalen worden gedeeld.  Zo kan jij op elk gewenst moment, rechtenvrij gebruik maken van het item via jouw eigen kanalen.

Samengevat:

  • Persoonlijke call met onze social advertising expert om jouw doelgroep te definiëren

  • Het strategisch bepalen van de juiste social kanalen

  • Een targeted campagne om je bereik te vergroten

  • Je item rechtenvrij voor eigen gebruik