Nederlandse bedrijven staan internationaal bekend als toonaangevende vernieuwers in technologie. Van kunstmatige intelligentie tot biotechnologie en van het Internet of Things tot blockchain, in Nederland krijgen belangrijke technologische ontwikkelingen vorm in de praktijk. In Nederland maakt het laten we die verhalen zien, op RTL Z, RTL XL en LinkedIn.

De verwondering

Technologie gaat over veel meer dan technologie alleen. Het gaat over de mensen die het gebruiken. En als je naar hen op zoek gaat, kom je de meest fascinerende verhalen tegen. Over enorme 3D-printers die printen met gerecycled plastic. Of over data die boeren helpen om hun land slimmer te bebouwen. We praten met ondernemers, ingenieurs en programmeurs en geven zo een unieke inkijk in de groeiende technologiesector.

De productie 

Met onze efficiënte productiemethode gingen we binnen vier weken van intake naar uitzending. We portretteerden bedrijven in zeer uiteenlopende branches, van ICT tot mobiliteit en van de zorg tot cybersecurity. Ook gingen we langs bij HEMA en Zeeman. We maakten al drie seizoenen met in totaal 30 afleveringen en meer dan 200 items.

Het resultaat 

  • Een bereik van 200.000 views.
  • Online impact / views / exposure.
  • Positieve bijdrage aan merk attributie.
Meer weten over Nederland Maakt Het?

Stel hier een vraag over