LVM gaat vanaf nu als Wonder the people door het leven. Wonder the people heeft al het goede van LVM en nog een beetje extra.

We bedenken, ontwikkelen en maken nog steeds content met een redactionele invalshoek. Met uiteraard een sterke nadruk op video: programma’s, formats, commercials, online content, corporate en recruitment video’s en nog veel meer. Lag de focus eerst vooral op vaste formats, we zetten onze expertise nu ook graag in voor branded content op maat.

Onze content zorgt voor een sterkere betrokkenheid van de doelgroep. Informatiever, inhoudelijker en dus geloofwaardiger dan reclame. Maar door een conceptuele invalshoek wel interessant om naar te kijken. Kortom: we verwonderen de kijker met de echte kracht van echt, op een serieus leuke manier. Dat is waar Wonder the people voor staat.

Wil jij je merk ook laten groeien met de kracht van echt? Neem contact op met Sjoerd via Sjoerd@wonderthepeople.nl.